Treceți la conținutul principal

“Daca vrei sa gasesti secretele universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie” Nikola Tesla

PUTEREA  ORGONULUI
In viitor toti oamenii vor avea cel putin un orgonit
Orgonul cunoscut de mii de ani sub alte nume:  Chi sau Qi , Prana, Eter, Reiki, Ki , Mana, Vril, Baraka, Lung, Geomancy, Forta divina..., este o sursa inepuizabila de energie pozitiva, o energie naturală care purifică si vindecă viaţa în toate aspectele ei. Cunoscuta din cele mai vechi timpuri sub denumiri diferite este ignorata de marea majoritate a oamenilor desi  folosirea orgonului este o modalitate naturală şi ieftină pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. 
    Orgonul neutralizează efectele multiplelor genuri de radiatii cu care suntem bombardati zilnic (unele radiatii sunt emise chiar de aparatura noastra casnica : routere wireless, celulare, bluetooth, cuptoare cu microunde) ale radiaţiilor electromagnetice, antene telefonice care emit microunde, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice sau diferite radiatii artificiale produse in urma razboiului climatic.

“Daca vrei sa gasesti secretele universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie” Nikola Tesla

Capacitatea Orgonitelor de a ne pune in rezonanta cu energia primordiala, cu sursa vieţii ,ne ajuta atunci cand venim in contact cu aceste dispozitive, sa ne imbunatatim sistemul imunitar, sistemul circulator si respirator incarcand cu energie corpul nostru. Aceasta capacitate este benefica tuturor sistemelor vii: plante, animale si noua oamenilor.
W. Reich - redescoperitorul orgonului a demonstrat stiintific existenta unei energii necunoscute, care exista peste tot – in atmosfera , in spatiu si in toate organismele vii – denumind acesta energie : ENERGIE ORGONICA. El  identificand proprietatile si caracteristicile energiei orgonice : este lipsit de masa, patrunde prin materie, umple spatiul de pretutindeni, vibreaza continuu  este masurabil, are culoarea albastra.

     Orgonul are o mare afinitate pentru apa, se acumuleaza usor in organism prin respiratie constienta, prin alimente, piele si desigur prin lichidele baute. Pentru incarcarea cu orgon a apei de baut eu recomand ca vasul, paharul sa nu fie din plastic sa stea asezat pe un dispozitiv orgonic si sa aiba si un capac tot orgonit.  Orgonul tinde sa se acumuleze nu se disipa.
Orgonul din atmosfera nu este strain corpului uman, este doar o alta forma de energie, de aceea orgonitele concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonitele stimuleaza sistemul nervos parasimpatic inducand o stare de relaxare si linistire. Sunt foarte benefice dispozitivele tinute langa patul din dormitor, ajuta la un somn linistit.
      In univers exista aceiasi cantitate de energie , fixa, care nu se va modifica niciodata. Exista un cuantum de energie pe care nu il putem diminua sau mari . Legea conservarii spune ca energia nu poate fi creata sau distrusa , energia doar se transforma dintr-o  forma in alta. Orgonitele tocmai acest efect il au: transforma energia distructiva in energie benefica .
            W. Reich in urma eperientelor a dovedit ca energia orgonica poate fi stransa direct din atmosfera intr-un dispozitiv pe care l-a numit Acumulator orgonic – Orgonit . A demonstrat ca incarcarea orgonica este benefica tuturor organismelor vii, ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei.
In cartea sa “Biopatia cancerului” a dezvaluit suficiente detalii privind impactul energiei orgonice asupra corpului uman si vindecarea unor boli declarate incurabile.
            In urma cercetarilor si dovezilor i s-a retras dreptul de practica, a fost arestat de FBI iar cu o zi inainte sa fie eliberat din inchisoare a fost gasit mort in celula sa. Inca o data industria farmaceutica a castigat o lupta, dar  Don Croft a continuat eperimentele si chiar a demonstrat ca adaugarea unui cristal de cuart intensifica procesul de acumulare si transformare a orgonului.

   Astfel Orgonitele formate din combinarea rasinii, metalului si a cristalelor de cuart au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosit pe larg de om ( microunde, electromagnetism, radiatii nucleare ) in orgon pur pozitiv.
ORGONITUL TE AJUTA :
- sa te vindeci
- sa te protejezi
- sa iti dezvolti capacitatile psihice
- sa elimini poluarea electromagnetica
- sa ai un somn linistit
- sa te trezesti sufleteste
- sa cureti atmosfera , Pamantul ( cloudbuster )

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

  Realizam si vindem orgonite. Orgonitele noastre sunt grupate in 7 categorii : Piramide, Pandative , stickere pentru celulare, bratari, baghete terapeutice,  bijuterii ( inele, cercei , brose… ), orgonite suport . Realizam bratari pentru slabit. Orgonite realizate 100% manual din rasina epoxidica avand intotdeauna in componenta lor cristale de Cuart, si in functie de modele si alte cristale si pietre semipretioase (Turmalina, shungit, coral rosu, roca vulcanica, granat, aventurin, ametist, onix, turcoaz, piatra soarelui, agate, ochi de tigru, rubin, lapis lazuli), metale (cupru , inox, cateodata pilitura de argint sau aluminiu ) , lemn ( cedru, rozmarin, ginepru, maslin salbatic ) ... simboluri ezoterice din metal sau imagini (mantre, simboluri celtice, amerindiene sau dacice ).   Colectia si preturile le gasiti la adresa : www.putereaorgonului.ro  si pe facebook: https://www.facebook.com/OrgoniteArad

Cercul vibrational , bobina vibrationala , bucla energetica, armonizatorul

  O formă de artă funcțională bazată pe principiul măsurii geometrice sacre; , (este vorba de unitatea de masura folosita si la Marea piramida), superconductivitatea și frecvențele armonice ale luminii.    Toate aceste instrumente se folosesc pentru a elimina blocajele energetice, pentru energizarea anumitor puncte , pentru o protectie impotriva efectelor radiatiilor electromagnetice , pentru energizarea , ionizarea si alcalinizarea apei.      Inelul lumina vietii  Bobina Vibrationala  cu orgonit  ( sau magnet )   Bazat pe principiile functionarii "inelului light life" cu adăugarea de polaritate și flux controlat. "Bobina energetica" acționează ca o "aspirator" pentru durere. În cazul contactului cu pielea sau a modurilor fără contact, s-a demonstrat că se realizează stări de relaxare, în câteva minute, după cum este monitorizat de echipamentele de bio-feedback, ceea ce ar necesita, în mod normal, săptămâni sau luni de formare.

Un film care trebuie vazut de toata lumea !

reDescoperitorul energiei orgonice Wilhelm Reich nu a facut nimic altceva decat sa demonstreze stiintific existenta a ceea ce vechiile civilizatii o numeau : Chi, Prana, Ether, Ki... sau multe alte denumiri . Va recomand acest film despre viata lui Wilhelm Reich versiune in engleza cu subtitrare in italiana https://www.youtube.com/watch?v=WVr5DD-g_G0 versiune in engleza cu subtitrare in germana https://www.youtube.com/watch?v=4du3_mAHTWY