Treceți la conținutul principal

Cercul vibrational , bobina vibrationala , bucla energetica, armonizatorul

  O formă de artă funcțională bazată pe principiul măsurii geometrice sacre; , (este vorba de unitatea de masura folosita si la Marea piramida), superconductivitatea și frecvențele armonice ale luminii.
   Toate aceste instrumente se folosesc pentru a elimina blocajele energetice, pentru energizarea anumitor puncte , pentru o protectie impotriva efectelor radiatiilor electromagnetice , pentru energizarea , ionizarea si alcalinizarea apei.     
Inelul lumina vietii 




Bobina Vibrationala  cu orgonit  ( sau magnet )
 

Bazat pe principiile functionarii "inelului light life" cu adăugarea de polaritate și flux controlat. "Bobina energetica" acționează ca o "aspirator" pentru durere. În cazul contactului cu pielea sau a modurilor fără contact, s-a demonstrat că se realizează stări de relaxare, în câteva minute, după cum este monitorizat de echipamentele de bio-feedback, ceea ce ar necesita, în mod normal, săptămâni sau luni de formare.
Ca un ajutor pentru meditație, ea poate fi aplicată fiecărei chakre pentru a curăța și energiza. Capătul "aspirație" curăță mai întâi timp de un minut, iar capătul de ieșire "pozitiv" timp de un minut pentru a energiza și a echilibra.
Câțiva practicanți cu înaltă calificare și intuitivă raportează cazuri de oase rupte înțesute în doar douăzeci de minute cu "Bobina".
Alți practicanți stabili reduc umflarea și tricotarea oaselor într-o singură oră cu o combinație de "bobina", "inel", "buclă de feedback" și bandă umedă de prosop în condiții de teren departe de civilizație.
Durerea cronică redusă a spatelui clasic este ușurată foarte semnificativ în 45 de minute până la 1 1/2 ore într-o sesiune cu clientul în picioare.

"Bucla energetica de cupru"


O altă configurație a "bobinei" cu un flux de polaritate controlată. O parte atrage energia "negativă" în timp ce cealaltă pune energie "pozitivă" în punctul de durere sau în punctele de acupunctură.
Nu este necesară precizia excesivă pentru localizarea punctelor. O "mișcare" foarte generalizată a meridianelor poate fi destul de benefică în general sau în anumite manifestări de tensiune.
Viteza fluxului de energie prin "buclă de feedback" este ca o baghetă de spălare a mașinilor de înaltă presiune decât fluxul furtunului de grădină prin "bobină".
Efectele amplificate apar atunci când sunt utilizate cu "bobina" și "inelul".

Armonia casei

"Armonizator" a fost dezvoltat experimental din trei "Inele" și o "bobina"plus 6 sfere magnetice sau orgonite. 

Cativa clarvăzători extraordinari care s-au alăturat acestei cercetări timpurii au definit cu ușurință raza câmpului la 100 'în toate direcțiile! Cu o zonă de confort "sferică" de 200 ", un Harmonizer de Mediu va reduce frumos disconfortul electro-smog chiar și într-o casă mare. Verificarea ulterioară de electronice "de înaltă tehnologie", dowsing-ul "low-tech" și observarea directă au confirmat descrierea originală a clarvăzătoarelor câmpului sferic.
În primăvara anului 1994 am descoperit că, prin aplicarea unor modele specifice de frecvență sonoră dintr-o poziție apropiată de seturi de căști sau de o casetă radio cu casetă comună "radiatoare", raza sferică a câmpului ar putea fi extinsă la o rază de 15 mile, iar interiorul iar aerul exterior în acea rază a mirosit distinct de ozonul natural produs de o luncă montană în primăvară - de ore și chiar de zile.

"Masca nazala "

Masca nazală a ajutat unii oameni cu alergii de tip febra de tip Hay, astm asupra febrei fânului. Am folosit Masca la recuperarea de efectele pulverizarii chimice. Respirând prin mască se poate observa că Cilia din plămâni este excitată și mișcând mucusul foarte rapid, fără să tusiti prea mult iar tusea va fi foarte productiv, trăgând mucus din cele mai profunde părți ale plămânilor.
Există o ciupercă, bacterii și o mucegai care sunt rezistente la antibiotice (provenind de la chemtrails). Sa constatat că ionii de cupru care vin de pe mască le omoară pe toate trei. Ciuperca, bacteriile și mucegaiul infectează plămânii și glandele mucoase care determină creșterea lanțurilor de proteine ​​în mucus lipit de pereții plămânilor, cu o parte din zahăr din alimentele pe care le utilizează pentru a crește rapid. Acest lucru nu este doar un remediu, ci și eventual, o măsură de prevenire atunci când chimtrails sunt pulverizate.

Acesta este modul în care cred că funcționează; Masca nasului este construita din sarma de cupru impletita,  Atunci când se adaugă o tensiune mică la mască, tensiunea este amplificată de patruzeci de ori. Prin urmare, atunci când vine în contact cu pielea, tensiunea ușoară din corpuri alimentează masca cu o energie super-conductivă considerabilă, care nu dăunează organismului, ci este utilă. Această energie ar putea ajuta la producerea oxigenului ionizat. Se știe deja că atunci când cuprul este expus la apă se va oxida, umiditatea provine din respirație când vine în contact cu cuprul. În timp ce respirați, oxigenul ionizat este extras din cupru, trăgând cu el un ion de cupru.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

  Realizam si vindem orgonite. Orgonitele noastre sunt grupate in 7 categorii : Piramide, Pandative , stickere pentru celulare, bratari, baghete terapeutice,  bijuterii ( inele, cercei , brose… ), orgonite suport . Realizam bratari pentru slabit. Orgonite realizate 100% manual din rasina epoxidica avand intotdeauna in componenta lor cristale de Cuart, si in functie de modele si alte cristale si pietre semipretioase (Turmalina, shungit, coral rosu, roca vulcanica, granat, aventurin, ametist, onix, turcoaz, piatra soarelui, agate, ochi de tigru, rubin, lapis lazuli), metale (cupru , inox, cateodata pilitura de argint sau aluminiu ) , lemn ( cedru, rozmarin, ginepru, maslin salbatic ) ... simboluri ezoterice din metal sau imagini (mantre, simboluri celtice, amerindiene sau dacice ).   Colectia si preturile le gasiti la adresa : www.putereaorgonului.ro  si pe facebook: https://www.facebook.com/OrgoniteArad

Un film care trebuie vazut de toata lumea !

reDescoperitorul energiei orgonice Wilhelm Reich nu a facut nimic altceva decat sa demonstreze stiintific existenta a ceea ce vechiile civilizatii o numeau : Chi, Prana, Ether, Ki... sau multe alte denumiri . Va recomand acest film despre viata lui Wilhelm Reich versiune in engleza cu subtitrare in italiana https://www.youtube.com/watch?v=WVr5DD-g_G0 versiune in engleza cu subtitrare in germana https://www.youtube.com/watch?v=4du3_mAHTWY